lördag 11 februari 2012

Nya tag, nytt projekt

Det har varit tyst här ett tag eftersom jag satt igång ett nytt projekt. Tro det eller ej men det handlar varken om blommor eller trädgård!

Länge har jag funderat på det här med kläder och barnkläder. Med bakgrund som butikstjej kan jag ibland sakna att sälja det där lite mjuka som man kan ta på. Tycker att mitt jobb på tidningen är väldigt roligt och utmanande men ibland behöver man de mjuka värdena också, saker var och en köper för sin egen skull.

Så nu är jag faktiskt återförsäljare för Me&I! Har själv haft kläderna till barnen och tvättat hur många gånger som helst så jag vet att kvalitén är amazing! Att kläderna sen är snygga och tuffa gör ju inte saken sämre! Även en massa kläder för vuxna som faktiskt är bekväma! Att sälja handlar om att tro på produkten och därför går jag helhjärtat in i det här. Det blir kvällar och helger som jag jobbar med detta när jag inte byter blöjor, rensar rabatten eller bokar annonser! Full fart framåt alltså. Så alla ni som vill kolla in kläderna live eller bara träffa mig släng iväg ett mail så bokar vi in en träff!

Kolla in nya kollektionen www.meandi.se

Kram på er alla i lördagssolen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar